Spordan siyasete: Ünal Karaman ve Gökhan Zan aynı partiden aday oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Spordan siyasete: Ünal Karaman ve Gökhan Zan aynı partiden aday oluyor

SPOR Haberleri

Teknik direktör Ünal Karaman'ın, memleketi Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi. Ünal Karaman'ın yanı sıra eski milli futbolcu Gökhan Zan da aynı partiden aday olacak.

Bir zamanların efsane futbolcularından olan ve şimdilerde teknik direktörlük yapan Ünal Karaman siyasete atıldı. Son olarak Göztepe'yi çalıştıran deneyimli teknik direktör, 31 Ağustos 2021 tarihinden beri boşta bulunuyordu. Karaman'ın aday adayı olduğu İYİ Parti'den olur beklediği öğrenildi. Karaman'ın yanı sıra eski Milli futbolcu Gökhan Zan'ın da memleketi Hatay'dan adaylığını koyduğu ortaya çıktı. 

İSMİ TRABZONSPOR'LA ANILIYORDU

Haber7'de yer alan bilgiye göre, Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile yollarının ayrılmasından sonra ismi camia ile anılan Ünal Karaman memleketi Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu.

Başvurusunu yapan Karaman vekil olmak için genel merkezden "olur" bekliyor. 

GÖKHAN ZAN DA ADAYLIĞINI KOYDU

Halk TV'nin özel haberine göre eski milli futbolcu Gökhan Zan, memleketi Hatay'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu.

'SEN BİZİ AYAĞA KALDIRDIN'

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Hatay'a giderek depremzedelerin sorunlarını dinledi. Akşener, çadırkentte okul olarak kullanılan çadıra gitti, çocuklarla vakit geçirdi.

Akşener daha sonra İYİ Parti tarafından İskenderun’da kurulan sahra hastanesini ziyaret etti. Akşener’e İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez eşlik etti.

Spordan siyasete: Ünal Karaman ve Gökhan Zan aynı partiden aday oluyorAkşener, Gökhan Zan'a sarılarak minnet sözleri sart etti.

Burada eski futbolcu Gökhan Zan ile karşılaşan Akşener, Zan'a "Oğlum sen bizi ayağa kaldırdın" diyerek sarıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...