Süper Lig devinden N’Golo Kante bombası! Fransız yıldızın İstanbul'a geleceği öğrenildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig devinden N’Golo Kante bombası! Fransız yıldızın İstanbul'a geleceği öğrenildi

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Chelsea'nin Fransız milli oyuncusu N'Golo Kante'nin Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi ayarında bir takım kurmak isteyen Sarı-kırmızılılar oyuncunun maliyetini soruşturmaya başladı.

Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu Ankaragücü deplasmanında 4-1 kazanarak ilan eden Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı.

Bu sezon kadrosunda Mauro Icardi, Zaniolo, Mertens, Torreira ve Juan Mata gibi isimleri katarak dikkatleri üzerine çeken Sarı-kırmızılılar, yıldız avına devam edecek.

Orta saha bölgesi için birçok isimle görüşen yönetime Chelsea'nin Fransız yıldızı N'Golo Kante önerildi.

Bu sezon sakatlığından dolayı fazla oynayamayan Kante'nin maliyetini araştıran Galatasaray'ın şartların oluşması halinde transferi gerçekleştirebileceği iddia edildi.

Süper Lig devinden N’Golo Kante bombası! Fransız yıldızın İstanbul'a geleceği öğrenildi

KANTE SADECE 9 MAÇA ÇIKTI

Chelsea'de bu sezonu hayal kırıklığı ile geçiren Kante, yaşadığı ağır sakatlıklar sonrası formasından uzun süre uzak kaldı. Uyluk ve kasık sakatlığından dolayı sadece 9 maça çıkabilen 32 yaşındaki yıldız 685 dakika süre aldı.

İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Kante'nin serbest statüde olmasından dolayı Galatasaray'dan imza parası talep edeceği öğrenildi.

Lucas Torreira'ya İtalya'dan gelen teklifler sonrası alternatif isimleri belirleyen yönetimin Kante gibi birçok ismi listesinde hazır tuttuğu belirtildi.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...