Trabzon kabus görüyor! Bordo mavililer evinde Kasımpaşa'ya mağlup oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzon kabus görüyor! Bordo mavililer evinde Kasımpaşa'ya mağlup oldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Enis Destan’la öne geçen Karadeniz ekibi Aytaç, Hajradinovic (pen.) ve Nuno Da Costa’nın golleriyle şoku yaşadı. Uzatmada gelen Poyraz’ın sayısı yetmedi

Son üç karşılaşmasında iki yenilgi bir beraberlik alan Trabzonspor için Beşiktaş’ın kaybettiği haftada altın bir fırsattı Kasımpaşa maçı. Puan kaybı hâlinde sıkıntı büyüdükçe büyüyecekti. Bordo mavililer disiplinli orta saha ve defans futboluyla ligin dişlisi Kasımpaşa’ya ilk yarıda alan bırakmadı. Baskılı oynayan Abdullah Avcı’nın takımında Visca’nın asistinde Eren Elmalı vurdu, kaleci Ali Emre iyi yer tuttu. 

ENİSLER İŞ BAŞINDA

15. dakikadan itibaren baskılarını artıran Karadeniz ekibi çok geçmeden golü buldu. 19’da Enisler iş başındaydı. Bardhi’nin soldan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen Enis Destan kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kaleci Ali Emre Yanar’ın solundan filelere gönderdi: 1-0. Sonrasında Ben Ouanes’in sert şutunda, top üsten auta gitti. Son dakikada Visca’nın gelişine vuruşu da sonuçsuzdu. 

PAŞA FIRTINASI

İkinci yarıya Paşa hızlı girdi. Bu bölüme ev sahibinin defansif zaafları damga vurdu. Sezonun flaş golcüsü Aytaç Kara, Winck’in pasında önce şık çalımla önünü boşalttı, ardından isabetli şutladı: 1-1. On dakika sonrasında Eren Elmalı’nın elle dokunduğu top penaltıya sebep oldu. Hajradinovic Paşa’yı öne geçirdi: 1-2. Da Costa farkı ikiye çıkarırken, bordo mavililere uzatmada Poyraz’ın golü kuru bir teselli oldu.

KAPTAN DA YIKILDI

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır son üç maçta dokuz gol yedi. Millî file bekçisi maçın ardından yıkımı yaşadı.

ABDULLAH AVCI: ÇOK DALGALIYIZ

Fazlasını yapamıyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Her hafta aynı şeyleri konuşmak istemiyorum. Bu sonuç için bir bahane mi, hayır. İlk yarıda oyun 2-0, 3-0 olabilirdi. Mevcutta fazlasını yapamıyorum” derken, “Oyunda vazgeçmeden devam etmek gerekiyor. Bu kadar çabuk dalgalanmalar göstermememiz lazım. Şık olmadı, iyi olmadı. Sancılı bir dönem geçiyor. Son üç haftaki kırılmalar yorucu. Taraftar desteğini sürdürmeli. Bazı maçları açıklayamazsınız, ben ikinci yarıyı açıklamıyorum” sözlerini kullandı.

Trabzonspor’da K.Paşa’nın ilk golü öncesi topun taç çizgisi dışından çevrildiğine dair tepkisi vardı. Abdullah Avcı, “Yan hakem bunu nasıl görmez, devamında gol geldi” dedi.

BANİYA: MESAJ VERECEKTİK

Trabzonspor’un stoperi Rayyan Baniya, “Çok üzgünüz. İçeride oynadığımız bir maçtı, galip gelmek ve taraftara bir mesaj vermek istediğimiz bir maçtı ama maalesef olmadı. Önümüzdeki hafta Beşiktaş maçımız var, çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

FERNANDEZ: ÜZÜNTÜ VERİCİ

Trabzonspor’da Joaquin Fernandez, maçın ardından, “Üzgünüz, Trabzonspor gibi büyük bir takımın oyuncularıyız. Evimizde 1-0 öne geçtiğimizde kaybetmemeliyiz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ama dediğim gibi çok üzgünüz” şeklinde görüş belirtti.

DÖRT GOLE YÜKSELDİ

Dün Kasımpaşa karşısında Trabzonspor’u öne geçiren golü kaydeden Enis Destan yine kafasını çalıştırdı. Genç santrfor bu sezon Süper Lig’de bordo mavili formayla dört gole yükselirken bunlardan üçünü kafa vuruşuyla kaydetti. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...