Trabzonspor'a Abdülkadir Ömür için beş teklif geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzonspor'a Abdülkadir Ömür için beş teklif geldi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yönetim, en az 10 milyon avro limit belirlediği ismi sezon sonuna kadar kiralık verip EURO 2024’e gönderip piyasasını genişletmek amacında

Abdülkadir Ömür dendiğinde akla eski başkan Ahmet Ağaoğlu’nun pişmanlığı geliyor. 20 milyon avrolara satılmayan Trabzonsporlu oyuncunun şu anki durumu can sıkıyor. Sebebi de taraftarla arası açılan ve maçlarda tepki gören Ömür, Avrupa’ya gitmek istiyor. Değeri her geçen gün düşen Abdülkadir için şu ana kadar İngiltere Championship, Fransa ve Türkiye’den beş teklif gelse de istenilen düzeyde değil.

ARTIK KALMASI ZOR

Yönetim mukavelesi 2027’de bitecek oyuncudan en az 10 milyon avro bekliyor. Eğer devre arası satışı olmazsa amaç sürekli oynayabileceği bir takıma sezon sonuna kadar kiralık göndermek. Göstereceği performansa göre EURO 2024’e giderse de piyasasının ve değerinin daha da artacağı düşüncesi. Artık bordo mavili formayı giymesine zor gözüyle bakılan Abdülkadir Ömür de bir an önce durumunun netleşmesini istiyor.

MENDY'NİN HAYALİ:

City veya Real'de oynamak isterim

Trabzonspor'un Fransız futbolcusu Batista Mendy, bu sezonun kalan bölümünü en iyi şekilde geçirip Avrupa kupalarına katılım vizesi almak istediklerini söyledi. Kulüp dergisine konuşan Mendy "Gelecek yıllarda rüyamı gerçekleştirerek dünyanın en büyük kulüplerinde (Manchester City ve Real Madrid) oynamak istiyorum" dedi.

KULÜPLER BİRLİĞİ’NDEN TARİHİ KARAR

Yayın ihalesi yaklaşırken Kulüpler Birliği’nden tarihi bir hamle geldi. Birlik 300 bin lira yatırarak TFF’den yayın ihale şartnamesini aldı. Amaç mevcut yayıncı kuruluş beIN Group’un ihaleye son anda girmesini veya beklenenden daha düşük bir teklifte bulunmasını önlemek. Birliğin yayın haklarını satın alması da gündemde. Her maçın ayrı ayrı pazarlanması da ihtimal dâhilinde. Kısacası 2024 yılı futbolumuz açısından yeni gelişmelere sahne olabilir.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...