Yılmaz Vural lideri devirdi! (Yeni Malatyaspor - Eyüpspor 2-1 Maç Sonucu)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yılmaz Vural lideri devirdi! (Yeni Malatyaspor - Eyüpspor 2-1 Maç Sonucu)

SPOR Haberleri

Yeni Malatyaspor evinde lider Eyüpspor'u 2-1 mağlup ederek yeni teknik direktörü Yılmaz Vural yönetiminde 3 puanla tanıştı. Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Eyüpspor'u ağırlayan Yeni Malatyaspor, son yarım saatini 10 kişi oynadığı maçtan galip ayrılmayı bildi. Teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetimindeki İstanbul ekibi son 4 haftada 9 puan kaybetti.

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Eyüpspor'u ağırlayan Yeni Malatyaspor seyircisi önünde 2-1 kazandı. Yarın Samsunspor evinde Erzurumspor FK'yı mağlup ederse lider değişecek.

Malatya ekibi 5. dakikada Ogün Özçiçek'le 1-0 öne geçti. Del Valle 22'de Eyüpspor'a beraberliği getirdi. Yeni Malatyaspor'a 3 puanı getiren golü 45+6'da Cengizhan Akgün attı. Sarı-Siyahlılar'da Burak Kavla 61'de 2. sarı karttan atıldı.

YILMAZ VURAL İLE İLK GALİBİYET

Yeni Malatyaspor'un bu sezon 3. teknik direktörü olan Yılmaz Vural, 3. maçında 3 puanla tanıştı. Malatya ekibi bu önemli galibiyetle puanını 16'ya yükselterek haftayı 17. sırada tamamladı.

41 puanda kalan teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetimindeki lider Eyüpspor ise son 4 haftada 9 puan kaybetti.

https://twitter.com/YMSkulubu/status/1619717092433080321

Yılmaz Vural lideri devirdi! (Yeni Malatyaspor - Eyüpspor 2-1 Maç Sonucu)

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Muhammet Ali Metoğlu, Gökmen Baltacı, Suat Güz

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed Damlu, Arda Hilmi Şengül, Donsah, Erşan Yaşa (Dk. 84 Taha Gür), Burak Kavlak, Rahman Buğra Çağıran (Dk. 77 Mehmet Güneş), Doğukan Emeksiz (Dk. 77 Nshimirimana), Ogün Özçiçek, Malle, Cengizhan Akgün (Dk. 65 Hüseyin Ekici), Yakup Alkan (Dk. 66 Yiğit Ulaş)

Eyüpspor: Harun Tekin, Alpaslan Öztürk, Mehmet Murat Uçar, Uğur Demirok, Ömer Bayram, Sinan Kurt (Dk. 63 Mustafa Pektemek), Recep Niyaz, İbrahim Akdağ (Dk. 46 Thill), Dell Valle (Dk. 76 Melih Kabasakal), Halil Akbunar, İbrahim Yılmaz (Dk. 66 Ezeh)

Goller: Dk. 5 Ogün Özçiçek, Dk. 45+6 Cengizhan Akgün (Yeni Malatyaspor), Dk. 22 Del Valle (Eyüpspor)

Sarı kartlar: Dk. 26 Malle, Dk. 39 Burak Kavlak, Dk. 78 Abdulsamed Damlu (Yeni Malatyaspor), Dk. 45+5 Ömer Bayram, Dk. 90+1 Mehmet Murat Uçar (Eyüpspor)

Kırmızı kart: Dk. 61 Burak Kavlak (Yeni Malatyaspor)

https://twitter.com/YMSkulubu/status/1619737149678714882

YILMAZ VURAL: EYÜPSPOR MAÇLARDA DÜŞÜŞ YAŞIYOR

Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takımının galibiyetinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Vural maç sonu basın toplantısında şunları söyledi:

"İzlediğimiz kadarıyla Eyüpspor takımı oyunun bir bölümünden sonra fiziksel olarak düşüş kaydediyordu. Biz de süreci görebilmek adına tempoyu düşürerek daha baskı oyununda başarı olmak istedik. 60. dakika bizim için kabus oldu. Çift sarı karttan maalesef Burak oyun dışında kaldı. Ama ben beklediğim riski görmedim.

Çünkü daha çok Uğur'u da öne alıp uzun topla oynamaya çalıştılar ve biz de bu toplara karşı iyi direndik. 'Orta sahada kalabalık olup kaptığımız toplarla kenar iki tane oyuncumuzu hücuma sokalım' diye bir düşünce tarzımız oldu. 85. dakikada sağdan girdikleri direkten dönen top dışında da çok ciddi bir pozisyonla karşılaşmadık." 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...