Pist için özel üretildi: Maserati Project 24

Pist için özel üretildi: Maserati Project 24

T-Otomobil Haberleri

Maserati mühendisleri tarafından sadece pist kullanımı için tasarlanan ve “Project24” kod adı verilen süper spor otomobil gün yüzüne çıktı.

Sadece 62 adet üretileceği açıklanan bu üst seviye süper spor otomobil, bir önceki nesli MC20'nin özelliklerini daha da ileri bir seviyeye taşıyor.
Kod adı 24 ile anılan yeni model, ileri teknoloji ürünü V6 Nettuno motoru yeni bir turbo besleme ve gerekli optimizasyonlarla 740 bg üretiyor. Project24’te ayrıca yenilikçi süspansiyon, karbon seramik fren sistemi ve yarış lastiklerin yanı sıra FIA onaylı güvenlik özellikleri de yer alıyor. Project 24, markanın hafif yapı prensibine uygun olarak 1.250 kg'ın altında kalacak ağırlığı, mükemmel güç-ağırlık oranı yaklaşımı ile yaklaşık her bir beygire 1,69 kg değeri sunuyor. Araç şimdiden otomobil dünyasının ünlü koleksiyonerlerini birbirine düşürmüş durumda…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...