Chery TIGGO 7 global pazarda 3 milyonu aştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Chery TIGGO 7 global pazarda 3 milyonu aştı

T-Otomobil Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye pazarında da ciddi talep gören Chery Tiggo 7 küresel satış grafiklerinde de rekor kırmaya devam ediyor. Dünya genelinde kullanıcı sayısı 3 milyonu aşan Tiggo 7 modelinin başarısının arkasında ki sırrı ise  tüm test koşullarını başarıyla tamamlaması…

Chery, Tiggo 7 PRO’nun yüksek teknoloji ve konfor özellikleri ile donatılan Avantgarde donanımına sahip versiyonunu şubat ayı itibarıyla Türkiye pazarına sundu. Bu ürün güncellemesi ile birlikte otomobil pazarına yeni bir soluk getiren Tiggo 7 PRO, SUV segmentinde dördüncü sırada yer alarak Türkiye binek otomobil satışlarında önemli bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Pazardaki bu üstün özellikleriyle birlikte Tiggo 7 PRO, aileye yönelik konforlu ve teknolojik SUV dünyasının öncü modeli haline geldi.

ÇİN’İN EN İYİ MOTORLARINDAN BİRİ

Kendine baktıran tasarım çizgilerini tamamlayan sportif kaputun altında Tiggo 7’nin kalbi olan içten yanmalı motor yer alıyor. Çin'de üretilen en iyi ilk 10 motorundan biri olarak kabul edilen ACTECO 1.6TGDI motor 183 HP maksimum güç ve 275 Nm maksimum tork üretiyor. Yine bu motor yüzde 37,1'in üzerindeki termal verimliliğiyle ortalamasını aşıyor ve Çinli markalar arasında lider konumda yer almasını sağlıyor.

BÜTÜN TESTLERDEN GEÇMEYİ BAŞARDI

Küresel çapta dikkat çeken bu başarının bir diğer sırrı ise yoğun soğuktan yüksek sıcaklıklara kadar farklı ve aşırı ısı testlerine tabi tutulan Tiggo 7 modellerinin şaşırtıcı performansı. Soğuk test için aracın çalışma performansını, ısıtma verimliliğini ve aşırı düşük sıcaklık koşulları altında güç sisteminin stabilitesini teyit etmek üzere -30 santigrat dereceye kadar düşük sıcaklıklara sahip yüksek rakımlı bölgelere gönderildi. Yüksek sıcaklık testi ise sıcak yaz aylarının sürüş ortamını sağlamak üzere Orta Doğu'nun çöl bölgelerinde gerçekleştirildi. Testin bu aşaması, motorun soğutma sistemini, klima soğutma verimliliğini ve malzemelerin yüksek sıcaklık altındaki dayanıklılığını incelemeye odaklandı. Chery Tiggo 7 ailesi, tüm bu hassas testler sayesinde küresel bir SUV ürünü olarak çok yönlü becerilerini tam anlamıyla kanıtlayarak üstün çevresel uyum ve güvenilir bir performans sergilemeyi başardı.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...