Yeni Ford e-Transit Courier şarjını kendi planlıyor

- Güncelleme:
Yeni Ford e-Transit Courier şarjını kendi planlıyor

T-Otomobil Haberleri

Ford Pro, Ford Otosan tarafından geliştirilen tamamen elektrikli yeni ticari aracı E-Transit Courier’nin global lansmanını Ford Otosan’ın İstanbul’daki AR-GE Merkezinde gerçekleştirdi.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Tanıtımda konuşan Ford Otosan Genel Müdürü Güven Özyurt “Üretim gücümüzün yanı sıra mühendislik ve tasarım yetkinliklerimizin son göstergesi E-Transit Courier ile Ford’un elektriklenme yolculuğundaki rolümüzü artırmaya devam ediyoruz.

Hem elektrikli hem de içten yanmalı motor alternatifleriyle müşterilerimizle buluşturacağımız yeni Courier’in tasarımını Dunton ve Köln’deki Ford tasarım ekipleriyle geliştirmekten ve mühendisliğinin tüm sorumluluğunu almaktan büyük gurur duyuyoruz. Ford Otosan olarak bizi her daim geleceğe taşıyacak araçları geliştirmeye ve üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Evde 11 kW AC’lik akım ile 5,7 saatte şarj olması hedeflenen E-Transit Courier’de ayrıca geceleri daha uygun elektrik tarifesinden yararlanmak için SYNC ekranı veya şarj yazılımı kullanılarak şarj planlanması yapılabiliyor.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...