EFSANE MODELDEN 2024 ÇIKIŞI

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
EFSANE MODELDEN 2024 ÇIKIŞI

T-Otomobil Haberleri  / Türkiye Gazetesi

BMW R 12 nineT ve R 12, markanın 100 yıllık geçmişiyle özdeşleşmiş iki silindirli boxer motorunun güncel versiyonu ve klasik tasarım çizgisinden ödün vermeyen yeni şasisiyle buluşturdu…

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW Motorrad, Roadster dinamizmiyle Cruiser motosiklet rahatlığını bir arada sunan Yeni BMW R 12 nineT ve R 12 modellerini tanıttı. Geniş çapta kişiselleştirilebilir tasarım, güncel iki silindirli boxer motor ve modern teknolojik özellikleriyle öne çıkan Yeni BMW R 12 nineT ve R 12, Şubat’tan itibaren Türkiye yollarında olacak.

Yeni BMW R 1300 GS’te kullanılan BMW’nin bugüne kadar ürettiği en güçlü boxer motoru olma unvanına sahip ünite, Yeni BMW R 12 nineT ile Yeni BMW R 12’de de kullanılıyor. Koltuğun altına konumlandırılmış ikiz boru egzoz sistemi, ters konik tasarımıyla BMW Motorrad'ın 100 yıllık mirasına uygun olarak geliştirildi. Teknik detayları ve geliştirmeleriyle Yeni BMW R 12 nineT ve Yeni BMW R 12 hem klasik hem de sportif motosiklet kullanıcısının taleplerini karşılıyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...