Gençlerin hayal gücü geleceği aydınlatacak

- Güncelleme:
Gençlerin hayal gücü geleceği aydınlatacak

T-Otomobil Haberleri

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından sektörde katma değerli ürün ve teknolojileri geliştirmek amacıyla düzenlenen Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışmasında finale bir adım kaldı.

ALİ ÇELİK

Bu yılki teması “Şarj ve Batarya Teknolojileri Çözümleri” olan, dünya ve sektör trendleri ile konferanslar, paneller ve yarışmaya ilişkin ödül törenini içeren Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışmasında dereceye girenler ödüllerini 25 Ekim’de Bursa Uludağ Üniversitesinde düzenlenen törenle alacak. Türkiye otomotiv sektörünün ihracattaki tek koordinatör birliği olan OİB’in Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinatörlüğünde bu yıl 11.sini düzenlediği yarışmada toplam 500 bin TL ödül dağıtılacak, nakdî ödüllerin yanı sıra projeler, İTÜ Çekirdek Kuluçka Programından yararlanma imkânı yakalayacak ve tüm finalistlere Patent Tescil Ödülü verilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...