Sahibinden.com’dan “Profesyonel Galeri”

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sahibinden.com’dan “Profesyonel Galeri”

T-Otomobil Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Araç ilanları bölümüne “Profesyonel Oto Galerisi ürün Ailesi” özelliklerini eklediğini duyuran sahibinden.com, artık kendi sayfalarında dijital mağaza yönetimine izin verecek, işte detaylar...

Site ziyaretçilerinin satın alma ve satış yapma deneyimlerini daha da geliştirmek adına AR-GE merkezinde birçok yeni ürün ve servis üzerine çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan sahibinden.com, otomotiv sektöründeki kullanıcıları için sıra dışı çözümler üzerine de çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda işinin uzmanı profesyonellerin ihtiyaçlarından yola çıkarak hazırlanan yeni ürün ailesi “Profesyonel Oto Galerisi” ürünleri oto galerilerinin kullanımına sunuldu.

TAMAMEN BAŞKA BİR BOYUTA GEÇECEK

Oto galerilerinin ihtiyaçlarına uygun olarak tercih edebilecekleri “Pro Galeri”, “Pro Plus Galeri”, “Pro Premium Galeri” ürün seçenekleri, her ölçekteki oto galerisinin farklı ihtiyaç ve özellikleri göz önünde bulundurularak tasarlandı belirtiliyor. Galericiler bu sayede daha prestijli bir görünüm elde edecek ve ilanlarını daha ilgi çekici hale getirebilecek. İlan klibi gibi gelişmiş özellikler ile dijital mağaza yönetimine kadar pek çok alanda kendilerini farklılaştırma imkânı sunacak olan bu uygulama ayrıca, sektör dinamiklerini de yakından takip edebileceği detaylı raporlarla ulaşacağı güncel bilgilerle portföy yönetimi yapabilecek.

YAPAY ZEKA VE BÜYÜK VERİ TEKNOLOJİLERİ KULLANILDI

Profesyonel Oto Galerisi Ürün Ailesi kullanıcıları tüm bu gelişmiş özelliklere sahibinden Pro mobil uygulaması ile erişebilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan sahibinden.com Ürün Geliştirme ve Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer şu ifadeleri kullandı; “sahibinden.com aylık 63 milyona yaklaşan kullanıcıya erişiyor. AR-GE merkezimizde düzenli olarak kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştiriyoruz. Yapay zekâ ve büyük veri teknolojilerini de kullanarak oluşturduğumuz yeni Profesyonel Oto Galerisi ile işinin profesyonellerine kolaylık sağlamayı ve verimliliklerini arttırmayı hedefliyoruz. sahibinden.com olarak yeni hizmetler sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...