Togg'dan heyecanlandıran görüntü: Yerli otomobil yollara çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
- Güncelleme:
Togg'dan heyecanlandıran görüntü: Yerli otomobil yollara çıktı

T-Otomobil Haberleri  / AA

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), resmi Twitter hesabından paylaştığı bir video ile Togg'un test sürüşüne ait görüntüleri halka açtı. Açıklamada şirket, gerçek yol koşullarında tüm güvenlik önlemleri alınarak kullanıcı deneyimi testlerinin devam ettiği ifade edildi.

Yerli otomobil Togg'dan heyecanlandıran bir video daha geldi. 29 Ekim'de Gemlik'te bulunan fabrikanın açılmasıyla Togg seri üretime geçecek ve 2023'ün Mart ayında ilk yerli otomobiller satışa çıkacak. Geri sayım devam ederken Togg'un resmi sosyal medya hesaplarından yeni açıklamalar ve görüntüler de geliyor. 

Türkiye'nin yerli otomobili Togg seri üretime gün sayıyor. Zaman daralırken yerli otomobil ile sürücülere en iyi performansın sunulması için farklı iklim ve yol koşullarına uygun testler yapılıyor. Togg, geçtiğimiz aylarda Güney Kutbuna gönderilerek zorlu kış şartlarında test edilmeye başlanmıştı. Şimdi ise Türkiye'deki yol ve iklim şartlarında testlere tabi tutuluyor. Üretilen ilk Togg'lar karayollarında test ediliyor. 

TOGG YOLLARDA 

Togg'un resmi Twitter hesabından paylaşılan tweette, "Tüm güvenlik önlemlerimizi alarak gerçek yol koşullarında yaptığımız kullanıcı deneyimi testlerimiz planlarımız doğrultusunda devam ediyor." ifadesi kullanıldı.

"#YeniLigeYolculuk" ve "#Togg" etiketlerinin kullanıldığı tweette, Togg'un kullanıcı deneyimine ilişkin video da paylaşıldı. Söz konusu videoda 'güvenlik' vurgusu yapıldı. Bu arada, 29 Ekim'de seri üretime hazır hale gelecek Togg'un uluslararası teknik yeterlilik (homologasyon) testlerinin tamamlanmasının ardından Mart 2023'te trafiğe çıkması bekleniyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...