Dünya genelinde internet sitelerine erişim sıkıntısı

Düzenleyen:
Dünya genelinde internet sitelerine erişim sıkıntısı

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünya genelinde internet sitelerine erişim sıkıntısı yaşanıyor. Başta New York Times, Bloomberg News gibi haber siteleri ve birçok sosyal medya platformu kesintilerden etkilendi.

Milyonlarca internet kullanıcısı, haber sitelerine ve sosyal medya platformlarına erişimde sıkıntı yaşıyor. Küresel çapta yaşanan sıkıntı, birçok kullanıcıyı etkiledi. New York Times, Financial Times, Bloomberg News gibi haber sitelerinin yanı sıra erişim sıkıntısı yaşanan diğer siteler online alışveriş platformu Amazon, Reddit, Spotify ve Twitch gibi internet siteleri oldu.

BBC DE KESİNTİLERDEN ETKİLENDİ

AFP'nin aktardığına göre, BBC'ye de geçici olarak erişilemedi. Ayrıca Birleşik Krallık kamu sektörü bilgi sitesi gov.uk ve gazete sitelerinin tümü hata mesajları gösterdi.

GEREKLİ ARAŞTIRMALAR SÜRÜYOR

Kesintilerin, bulut servis sağlayıcı Fastly'de yaşanan bir problemin ardından gerçekleştiği aktarılırken, Fastly'den yapılan açıklamada gerekli araştırmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Newsweek'te yer alan habere göre, erişim kesintisinin daha fazla yaşandığı yerler Avustralya, Kuzey Amerika, Birleşik Krallık, Avrupa ve Çin oldu.

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...