Redmi Note 10 5G tüketiciyle buluştu

Redmi Note 10 5G tüketiciyle buluştu

TEKNOLOJİ Haberleri

Xiaomi’nin büyük beğeni toplayan Redmi Note 10 serisinin yıldızlarından Redmi Note 10 5G, 3.649 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

ÖMER TEMÜR

MediaTek Dimensity 700, 7nm üretim teknolojisi, Çift 5G SIM destekli sistemi ve entegre modemi ile amiral gemisi düzeyinde güç verimliliği sunan Redmi Note 10 5G, sektördeki en uygun fiyatlı 5G akıllı telefonu olarak öne çıkıyor. 6,5 inç AdaptiveSync nokta ekrana sahip olan Redmi Note 10 5G, 30 Hz veya 60 Hz’de video akışından sosyal medyadaki içerikleri izlemeye veya 90 Hz’de oyun oynamaya kadar bütün içeriklere otomatik olarak uyum sağlayarak sorunsuz bir deneyim sunuyor. Cihazın arka tarafında 48 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve 2 M derinlik sensörü, önde ise 8 MP’lik selfie kamerası bulunuyor. Gücünü 5.000 mAh pilden alan cihaz 18 W hızlı şarj desteğiyle geliyor.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...