Clubhouse'da davetiye şartı kaldırıldı

Düzenleyen:
Clubhouse'da davetiye şartı kaldırıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

2020 yılının Mart ayında geliştirilen sosyal medya uygulaması Clubhouse, uygulamaya girişteki davetiye şartını kaldırdığını açıkladı.

Geçen sene karantina döneminde kullanıcılara sunulan ve büyük beğeni toplayan Clubhouse, kullanıcı giriş sisteminde değişikliğe gitti. Kullanıcıların canlı ve sesli olarak sohbet odalarında konuştuğu uygulama, davetiye sistemini kaldırarak bütün kullanıcıların kullanımına açıldı.

Clubhouse tarafından yapılan açıklamada, programa giriş yapmak için davetiye sisteminin ortadan kaldırıldığı ve uygulamaya katılmak için bir bekleme listesi olmayacağı bildirildi.

MAYIS'TA ANDROİD SÜRÜMÜ YAYINLANMIŞTI

İlk olarak IOS kullanıcıları için kullanıma sunulan Clubhouse, geçtiğimiz Mayıs ayında Andorid işletim sistemini kullananları için yeni bir sürüm yayınlamış, yapılan açıklamada uygulamanın Mayıs ayında piyasaya sürülen Android sürümünün 10 milyon indirmeyi aştığı belirtilmişti.

GÜNDE ORTALAMA 500 BİN ODA OLUŞTURULUYOR

Kullanıcıların günde ortalama bir saat harcadığı platformda günde yaklasık 500 bin oda oluşturuluyor. Geçen hafta, uygulama içerisinde 'Backchannel' adlı doğrudan mesaj gönderme seçeneğini sunan Clubhouse, yaklaşık 90 milyon mesaj gönderildiğini aktardı. (NTV)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...