WhatsApp'dan kripto para adımı: Tüm ödeme hizmetleri bir araya getirilecek

WhatsApp'dan kripto para adımı: Tüm ödeme hizmetleri bir araya getirilecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünya’da en çok kullanılan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan WhatsApp, kripto para ile ödemeyi test ediyor. Meta’nın dijital para cüzdanı olan Novi yakın bir zamanda WhatsApp’a entegre edilecek.

Markalarını Meta adıyla bir çatı altında toplayan Facebook’un dijital para cüzdanı Novi, yakında WhatsApp’a entegre edilecek.  WhatsApp Novi cüzdanına banka hesabı, kredi karları bağlanarak para çekme ve bakiye görüntüleme işlemleri yapılabilecek. Uygulamanın kullanılabilmesi için kimlik doğrulaması gerekecek. Doğrulama işlemleri için kimlik belgeleri ve video kaydı yapılacak.

TÜM ÖDEME HİZMETLERİ BİR ARAYA GETİRİLECEK

Hindistan ve Brezilya’da test edilen dijital para cüzdanı Novi, üzerinden kullanıcılar birbirlerine Pax Dollar gönderimi yapabiliyor. Geçtiğimiz günlerde şirket, Hindistan'da iadeler özelliğini devreye sokmuştu. Meta'nın Novi'den Sorumlu Başkanı David Marcus, hedeflerinin tüm ödeme hizmetlerini bir araya getirmek olduğunu söyledi. Dijital para cüzdanı Novi, Türkiye'de kullanılamıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...