Elon Musk, COVID-19'a yakalandı: Tweetleri ile kafa karıştırdı

Düzenleyen:
Elon Musk, COVID-19'a yakalandı: Tweetleri ile kafa karıştırdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Elektrikli araç şirketi Tesla ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in CEO'su ve kurucusu Elon Musk, Twitter paylaşımları ile kafaları karıştırmaya devam ediyor. Son paylaşımında Musk, COVID-19'a yakalandığını açıkladı. Ancak soru işaretleri ile dolu bir tweet atmayı yine ihmal etmedi.

Twitter'da 79 milyon küsur takipçisi bulunan Musk'ın son paylaşımı sevenlerini üzdü. Dünyanın en zengin insanı konumundaki Elon Musk, COVID-19 enfeksiyonuna yakalandığını bir

ile duyurdu. Şu anda herhangi bir semptomu olmadığını da sözlerine ekledi. Bununla birlikte, milyarder girişimci 2020'de de koronavirüs enfeksiyonu atlatmıştı. 

Elon Musk, COVID-19'a yakalandı: Tweetleri ile kafa karıştırdı

COVID-19'a yönelik yorumları nedeniyle daha önce pek çok kez gündeme gelen Musk, bu kez de Yunan Mitolojisi’nde yer alan Theseus ile virüsü açıklaması nedeniyle kafaları karıştırdı. Musk, koronavirüsün de Theseus virüsü olduğunu ima ederek yine kafa karıştırıcı bir tweet attı. Yani, daha önceki açıklamalarında olduğu gibi yine COVID-19'un kasıtlı olarak ortaya çıkarıldığını iddia etti.

Elon Musk, koronavirüs pandemisinin başından bu yana maske kullanımına ve aşılamaya karşı çıktığını zaman zaman belirtmişti. Aşılara şüpheyle yaklaştığını her fırsatta belirten milyarder iş insanı, COVID-19'un 'fazla abartıldığını' bile ileri sürdü. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...