Elon Musk ilk kez Twitter çalışanlarına seslenecek

Düzenleyen: / Kaynak: BBC
Elon Musk ilk kez Twitter çalışanlarına seslenecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / BBC

Elon Musk, Nisan ayında 44 milyar dolarlık satın alma teklifini başlatmasından bu yana Twitter çalışanları ile ilk kez Perşembe günü konuşacak. Milyarder Tesla patronunun toplantıda Twitter çalışanlarından sorular alması bekleniyor.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Twitter çalışanları ile ilk kez toplantı yapacak. Nisan ayından bu yana Musk'ın Twitter'ı satın alma girişimi hakkında onlarca konuda haberler çıktı. Son olarak, geçtiğimiz hafta milyarderin avukatları, Twitter'daki sahte hesaplara ilişkin yeterli veri sağlanmaması durumunda sözleşmeden çekileceklerini bildirmişti. Kısa süre sonra Twitter'ın Musk'a önemli verileri açacağı haberleri yayıldı. 

Twitter'ın CEO'su Parag Agrawal'ın Pazartesi günü personellere gönderdiği bir e-postaya göre Elon Musk, Twitter çalışanları ile bu Perşembe günü bir araya gelecek. Agrawal, çalışanlara toplantıdan önce Musk'a soru gönderebileceklerini söyledi. İlk olarak Business Insider tarafından bildirilen haber, bir Twitter sözcüsü tarafından BBC'ye de doğrulandı.

ELON MUSK TWITTER ÇALIŞANLARI İLE GÖRÜŞECEK

Herkesin katılımıyla gerçekleşecek toplantı, Musk'ın devralma teklifini başlatmasından bu yana şirketin iş koluyla ilk kez doğrudan konuşması olacak. Bu ayın başlarında Musk, sosyal medya devini spam/sahte hesapları engellememekle suçladı. Milyarder, spam hesaplar konusunda kendi ölçümünü yapma hakkına sahip olduğunu söyledi.

Şu anda Musk'ın Twitter anlaşması bekleme aşamasında. Aslında Musk, Nisan ayında Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaşmıştı. Ancak birkaç hafta sonra anlaşmayı askıya aldı. Bunun nedeni ise Musk'ın Twitter'ın sağladığı spam hesap verilerine inanmaması. Bununla birlikte, analistlere göre Musk'ın anlaşmayı bekletmesindeki amaç fiyatta pazarlık yapmak. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: BBC
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...