WhatsApp üç yeni özellikle ses getirdi: Artık çaresizce dinlemek zorunda kalmayacaksınız!

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
WhatsApp üç yeni özellikle ses getirdi: Artık çaresizce dinlemek zorunda kalmayacaksınız!

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp, mesajlaşma hizmetine yeni özellikler ekliyor. Kullanıcılarını daha fazla memnun etmek ve rakip mesajlaşma ağlarına yönelmelerini önlemek için platform, akla gelmeyecek özellikler ve işlevler getirmeye odaklanıyor. Son olarak, WhatsApp’ın grup aramaları için işlevsel bir yenilik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

2 milyardan fazla kullanıcı sayısı bulunan WhatsApp, bir grup görüşmesine 32 kişiye kadar kişi ekleme özelliğini kısa süre önce yayınladı. Bunun yanı sıra platform, grupları geliştirmeye yönelik bir takım yeni özellikler daha ekledi veya sunmaya hazırlanıyor. Örneğin, artık bir gruptaki kişi sayısı maksimum 256 değil, 512’ye kadar kişiyi gruplara eklemek mümkün. Bu özellik kısa süre önce yayınlandı. 

WhatsApp şimdi Android ve iOS beta programında bir özellik sunarak, görüşmede belirli kişileri sessize alma veya mesaj gönderme gibi grup aramalarına yeni özellikler ekledi. Mesajlaşma platformunun başkanı

ın paylaşımına göre, grup çağrısının altına yerleştirilen ve tüm katılımcılara birinin grup çağrısına katıldığını bildiren bir gösterge yer alıyor. 

WHATSAPP SESSİZE ALMAYA İZİN VERECEK

Bir grup araması yaptığınızda hem Android WhatsApp'ta hem de iOS'ta (uygulamanın beta olmayan sürümlerinde bile) yeni seçenekler mevcut.  Bir grup aramasında herhangi bir katılımcıya hızlı bir şekilde mesaj gönderebilir veya sessize alabilirsiniz.

WhatsApp üç yeni özellikle ses getirdi: Artık çaresizce dinlemek zorunda kalmayacaksınız!

Özellikle, arama sırasında belirli kişileri sessize alma seçeneği, biri kendi sesini kapatmayı unuttuğunda çok yararlı. Sessize alma seçeneği aramayı yapan kişiyle sınırlı değil, herkes yapabilir.

Bu özellik şu anda beta test programında ancak önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara ulaşmasını bekliyoruz. Beta test programına katılarak, en yeni özellikleri kullanabilirsiniz. Bunun için iOS kullanıyorsanız App Store, Android kullanıyorsanız Play Store’dan WhatsApp’ı bulun. Ardından uygulamanın altında beta test programına katılmak istiyor musunuz seçeneği yer alacak. Burada gerekli adımları takip ettikten sonra test kullanıcısı olacaksınız. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...