Batarya gücüyle meydan okuyor: Huawei Nova Y71 tanıtıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Batarya gücüyle meydan okuyor: Huawei Nova Y71 tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Huawei, Amerika Birleşik Devletleri tarafından ambargoya maruz kalsa da yeni modelleriyle akıllı telefon piyasasına meydan okuyor. Teknoloji şirket bugün Huawei Nova Y71 modelini tanıttı.

Huawei, Nova Y91 modelinden sonra bugün de Nova Y71 modelini akıllı telefon pazarına sürdü. Teknoloji şirketi, ABD yaptırımından dolayı hala 5G bağlantılı modeller sunamasa da her segmentten geliştirdiği cihazlarla sadık alıcı kitlesine hitap etmeye devam ediyor. 

HAUWEI NOVA Y71 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Giriş sınıfından bulunan Huawei Nova Y71, gücünü Kirin 710A işlemcisinden alıyor. İşlemci; dört adet 2.0 GHz hızında Cortex-A73 ve dört adet 1.7 GHz hızında Cortex-A53 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemci birimini Mali- G51 MP4 ile sağlıyor.

Batarya gücüyle meydan okuyor: Huawei Nova Y71 tanıtıldı

Akıllı telefon; 6.75 inç büyüklüğünde, 1600 x 720 piksel çözünürlükte kavisli ekrana sahip. Bu ekranın orta kısmında su damlası tasarımında ve f/2.0 diyafram açıklığına sahip 8 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor.

Arka panelde ise aşağıya doğru oval şeklinde sıralanmış 48 Megapiksel ana, 5 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel derinlik kamerası bulunuyor.

8 GB RAM ve 128 dahili depolama alanına sahip cihaz, microSD kart ile 512 GB'a kadar genişletilebiliyor. Huawei Nova Y71, yazılım yönünden de EMUI 12 ile birlikte kutudan çıkıyor. Telefonun güvenliği ise yan tarafa konumlandırılmış parmak izi okuma teknolojisiyle sağlanıyor. Cihazın fiyat etiketi ise 6 bin 967 Türk Lirası + vergiler şeklinde olacak.

(Kaynak, Huawei Central)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...