Elon Musk: Dünya için iyilik yapıyorum Twitter bağımlısı olmayın

- Güncelleme:
Elon Musk: Dünya için iyilik yapıyorum Twitter bağımlısı olmayın

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya platformunun yeni sahibi Musk, kullanıcılara “Derin transtan uyanın, biraz dolaşın” çağrısı yaptı.

Geçen senenin sonunda 44 milyar dolara Twitter’ı satın alan Elon Musk, yaptığı paylaşımla doğrulanmış hesapların günde en fazla 6 bin, doğrulanmamış hesapların 600, doğrulanmamış yeni hesapların ise günde en fazla 300 gönderi okuyabileceğini belirtmişti.

Bu sınırlamayı aşan kullanıcılar, “Üzgünüz, takip limitine takıldın. Lütfen biraz bekle, sonra tekrar dene” uyarısıyla karşılaşıyor. Karar tüm dünyada büyük şaşkınlıkla karşılanırken Musk, sonraki paylaşımında söz konusu limitlerin yakında sırasıyla 8 bin, 800 ve 400’e yükseleceğini ifade etti. Art arda paylaşımlar yapan Elon Musk, içerik görüntüleme sınırlamasının sebebini ise, “Hepimizin Twitter bağımlısı olmamız ve dışarı çıkmaya ihtiyaç duymamız. Burada dünya için bir iyilik yapıyorum. Ayrıca şu an bir görüntüleme hakkın daha bitti” sözleriyle açıkladı. Musk’ın sonraki mesajıysa, “Derin bir transtan uyan, arkadaşlarını ve aileni görmek için telefondan uzaklaş” oldu. Twitter’ı satın aldıktan sonra birçok değişikliğe giden Musk, daha önce de ücretli doğrulama hizmeti başlatmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...