Epic Games ücretsiz oyun mu verdi? Epic Games'in A Plague Tale: Innocence nasıl oynanıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Epic Games ücretsiz oyun mu verdi? Epic Games'in A Plague Tale: Innocence nasıl oynanıyor?

Teknoloji Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Epic Games Store 3 Ocak itibariyle ücretsiz bir oyun yayınlanacağını duyurdu. Bu ilkte değil Epic Games Store Aralık ayından bu yana oyuncularına bedava oyun sürümleri sundu. Peki Epic Games ücretsiz oyun mu verdi? Epic Games'in A Plague Tale: Innocence nasıl oynanıyor?

Çevrimiçi oyun sitesi olan Epic Games Store, hem bilgisayar hem PlayStation gibi seçenekler sunuyor. Oyuncularını tutmak için Aralık ayından beri jestler yapan Epic Games Store, son sunduklarıyla aşırı kullanıcı kazandı. Sunduğu oyun ise çok beğenildi. Epic Games Store, A Plague Tale: Innocence adında sunduğu oyun hakkında detay verdi. İşte Epic Games Store, A Plague Tale: Innocence oyunu ve detayları...

EPİC GAMES STORE'UN SUNDUĞU BEDAVA OYUN A PLAGUE TALE: INNOCENCE NASIL OYNANIR?

3 Ocak 2024 tarihiyle başlayan bedava oyun için Epic Games Store bazı kurallar sundu. Aksiyon ve macera içeren oyunda simülasyon ağırlıkta oalcak. Aksiyon dalında daha fazla oyun seçeneği sunan Epic Games Store,  A Plague Tale: Innocence oyunun konusuyla da dikkat çekti. 14. yüzyıl Avrupa’sındaki iki kardeşi anlatan oyunda Amicia ve küçük kardeşi Hugo’nun serüveni ilk kez 2019 yılında çıktığında büyük bir ilgi uyandırmıştı.

Epic Games ücretsiz oyun mu verdi? Epic Games'in A Plague Tale: Innocence nasıl oynanıyor?

Fransız Engizisyonu’nun askerlerine av olmamak için kaçan Amicia ve Hugo, vebanın sardığı bölgesinde korkuyla gezer. Epic Games Store’un web sitesi veya masaüstü uygulaması üzerinden oturum açın. “A Plague Tale: Innocence” sayfasına girin. Sağ taraftaki satın alma butonuna tıklayıp işlemin tamamlanması ardından oyunu oynayabilirsiniz.

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...