GİZLİ NUMARA NASIL YAPILIR? Vodafone, Türk Telekom, Turkcell gizli numara yapma

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
GİZLİ NUMARA NASIL YAPILIR? Vodafone, Türk Telekom, Turkcell gizli numara yapma

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Telefonun özelliklerinden biri olan gizli numara ile arama nasıl yapılır, merak ediliyor. Türk Telekom, Vodafone, Turkcell gizli numara nasıl yapılır? Hattını gizli numara yaparak arama yapmak isteyenlerin araştırdığı gizli numara yapma detaylarını sizler için derledik.

Gizli numara nasıl yapılır, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Arama yapacak olanlar zaman zaman gizli numara kullanmayı tercih ediyor. Hatların sunduğu bu özellik nasıl açılır? İşte, gizli numara yapma sorusunun detayları...

VODAFONE GİZLİ NUMARA NASIL YAPILIR?

Yaptığınız aramalarda numaranızın görünmesini istemiyorsanız; aramak istediğiniz numaranın başına *31# yazarak, aradığınız kişinin yalnızca o defaya mahsus olarak numaranızı görmemesini sağlayabilirsiniz.

TÜRK TELEKOM GİZLİ NUMARA NEREDEN YAPILIR?

Görünmez numara nasıl yapılır? Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom numara gizleme kodu aynıdır. Gizli numara kodu olan #31# tuşlayıp aramak istediğiniz numarayı girdiğinizde telefon numaranızı gizlemiş olursunuz.

TURKCELL'DE ÖZEL NUMARA NASIL AÇILIR?

Numara Gizleme ayarlarınızı yapılandırmak için Turkcell.com.tr en altta bulunan "İşlem Merkezi" sayfasına, Turkcell şifrenizle giriş yaparak ulaşabilirsiniz. açılan sayfanın sol kısmında yer alan "Ayarlarım" seçeneğinin altında "Çağrı Ayarlarım" sayfasından numara gizleme/gösterme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

TURKCELL NE ZAMAN KURULDU?

Turkcell, Türkiye'de kurulmuş; yerleşik, entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketidir. Müşterilerine mobil ve sabit şebekeleri üzerinden ses, data, TV hizmetleri ve katma değerli bireysel ve kurumsal servisler sunmaktadır. Türkiye'de mobil iletişim, Şubat 1994'te Turkcell'in hizmete girmesiyle başladı.

VODAFONE KAÇ YILINDA HİZMETE GİRDİ?

Telsim, TMSF'nin el koymasının ardından 28 Aralık 2005 tarihinde yapılan açık arttırmayla, 4.55 milyar dolara Vodafone tarafından satın alındı. Böylelikle Vodafone, 24 Mayıs 2006tarihi itibarıyla Türkiye'de resmen hizmete başlamış oldu.

TÜRK TELEKOM NE ZAMAN KURULDU?

Türk Telekom (tam adıyla Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi), 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT'nin telekomünikasyon ve posta hizmetleri 1995 tarihinde birbirinden ayrılması sonucunda Türkiye'ye telekomünikasyon hizmetlerini sunmak amacıyla devlet tarafından kurulmuş şirket. Genişbant internet, sabit telefon, mobil ve dijital TV yayınları konusunda hizmet vermektedir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...