iOS 17.1 çıktı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

Düzenleyen: / Kaynak: 9to5Mac
- Güncelleme:
iOS 17.1 çıktı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9to5Mac

Apple'ın yeni iOS 17.1 işletim sistemi güncellemesi kullanıcılara sunuldu. iPhone cihazları için birçok hata düzeltmesi ve yenilik geldi.

iOS 17 işletim sistemi güncellemesi iPhone kullanıcıları için büyük bir beklenti oluşturmuştu. Ancak ne yazık ki iPhone 15 kullanıcıları için güncellemede birçok sinir bozucu hata meydana geldi. Hayal kırıklığına uğrayan kullanıcılar, problemlerin çözümü için şirketten yeni güncelleme desteği beklemeye başladı. Nihayet geç de olsa şirketten bu beklentilere ilişkin cevap geldi.

iPhone kullanıcıları için bekleyiş sona erdi. iOS 17.1 güncellemesi piyasaya çıktı. Bununla beraber şirket iPadOS 17.1, watchOS 10.1, tvOS 17.1 ve macOS Sonoma 14.1 güncellemelerini de kullanıcılara sundu.

iOS 17.1 HANGİ YENİLİKLERİ SUNUYOR?

iOS 17.1 ile gelen yenilikler arasında en kritik unsurlardan bir tanesi, iPhone 15 Pro kullanıcılarını etkiliyor. Bilindiği üzere iPhone 15 Pro'da bir süredir bazı ekran sorunları rapor ediliyordu. Neyse ki yeni güncelleme bu sorunu çözüme kavuşturdu.

Şirket güncelleme ile birlikte ayrıca iPhone 12'nin SAR değeri ile ilgili tartışmalara da el attı. Bilindiği üzere geçtiğimiz ay Fransa'da iPhone 12 modelleri yüksek radyasyon iddialarıyla satıştan kaldırılmıştı. Apple'ın yeni güncellemesi, bu sorunu da yazılım yoluyla çözmeyi amaçlıyor.

iOS 17.1 çıktı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

iOS 17.1 güncellemesi sadece hata düzeltmeleri içermiyor. Bunun yanı sıra Müzik uygulamasında bazı yenilikler karşımıza çıkıyor. Uygulama artık albümleri, şarkıları, çalma listelerini ve sanatçıları yer imlerine ekleme seçeneğine sahip oldu. Ayrıca AirDrop uygulamasında kullanıcılara yeni bir seçenek sunulmaya başlandı.

Yeni iOS güncellemesini destekleyen iPhone modelleri ise şu şekilde karşımıza çıkıyor:

  • iPhone 15 serisi
  • iPhone 14 serisi
  • iPhone SE (2022)
  • iPhone 13 serisi
  • iPhone 12 serisi
  • iPhone SE serisi (2020)
  • iPhone 11 serisi
  • iPhone XS ve iPhone XS Max

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9to5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...