YouTube Music kullanıcılarına Apple'dan HomePod müjdesi!

Düzenleyen: / Kaynak: Reddit
- Güncelleme:
YouTube Music kullanıcılarına Apple'dan HomePod müjdesi!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Reddit

Apple'ın akıllı hoparlörü HomePod için uzun süredir beklenen özellik geldi. Cihaz, YouTube Music entegrasyonu kazandı.

Akıllı hoparlörler arasında öne çıkan seçeneklerden bir tanesi olan Apple HomePod cihazı, üstün ses kalitesi sayesinde dünya çapında büyük bir başarı elde etti. Etkileyici bir ses deneyimi vaat eden ürün, şık tasarımı ve güçlü performansıyla raflarda boy gösteriyor. Şimdi ise cihaz, uzun bir süredir kullanıcıların ısrarla talep ettiği bir özelliği bünyesine getirmeye hazırlanıyor.

HomePod'un en büyük eksikliklerinden bir tanesi, YouTube Music platformu için yerel bir destek sunulmaması olarak biliniyordu. Bu durum, kullanıcıları iPhone ya da iPad cihazlarındaki YouTube Music uygulamasından AirPlay aracılığıyla HomePod'a müzik akışı sağlamak adına alternatif bir yöntem kullanmaya zorluyordu. Fakat nihayet şirket bu konuda beklenen adımı atıyor.

YOUTUBE MUSİC İÇİN HOMEPOD DESTEĞİ GELDİ

YouTube Music kullanıcıları için beklenen haber geldi. Platform, HomePod cihazlarında YouTube Music için yerel bir destek sunmaya başladı. YouTube Music aboneleri için HomePod ile bağlantı kurmak, iPhone ya da iPad'deki uygulama aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

YouTube Music kullanıcılarına Apple'dan HomePod müjdesi!

Kullanıcılar oldukça basit bir prosedürü izleyerek uygulamanın Ayarlar sayfasına gidip buradan HomePod'larını bağlayabilir. İşleme başlamadan önce iOS uygulamasının en son sürümünün ve işletim sisteminin güncel yazılımının mevcut olduğundan emin olmanızda fayda var.

Apple HomePod ve YouTube Music entegrasyonu, popüler müzik uygulamasından içerik oynatmaya başlamak için Siri ile sesli komutları da kullanmanıza izin veriyor. Kullanıcılar sorunsuz bir deneyim için iPhone veya iPad'den Ev uygulamasında YouTube Music'i varsayılan müzik uygulaması olarak ayarlayıp, her sesli komutta "YouTube Music" diye belirtme gereksimini ortadan kaldırabilir.

SPOTİFY HALA DESTEKLENMİYOR

Şu anda ne yazık ki HomePod'da Spotify için yerel destek sunulmuyor. Son olarak YouTube Music için entegrasyon gerçekleştiren cihaz aynı zamanda Deezer, Pandora ve Tidal uygulamalarını da destekliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Reddit
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...