iOS 9 Çıktı, iOS 9'un özellikleri ne? Nası İndirilir? - (iOS 9 İNDİR, YÜKLE)

iOS 9 Çıktı, iOS 9'un özellikleri ne? Nası İndirilir? - (iOS 9 İNDİR, YÜKLE)

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple 9 Eylül'de düzenlediği iPhone etkinliğinde, iOS 9'un yayınlanma tarihinin 16 Eylül yani bugün olacağını açıklamıştı. Peki, iOS 9 yayınlandı mı?

iOS 9 beraberinde hangi özellikleri getirecek, milyonların bu aksama kitlendi, peki iOS 9 yayınlandı mı? İşte son gelişmeler... Apple merakla beklenen iOS 9'u yayınlıyor. 16 Eylül'de yayınlanan iOS 9 beraberinde neler getiriyor? İşte iOS 9 hakkındaki tüm merak edilenler... Apple 9 Eylül'de düzenlediği iPhone etkinliğinde, iOS 9'un yayınlanma tarihinin 16 Eylül yani bugün olacağını açıklamıştı. Apple, iOS 9 güncellemesini yayınladı. iOS 9 güncellemesinin nasıl yükleneceği ve iOS 9 destekleyen iPhone ve iPad modelleri haberimizde.

iOS 9 alan iPhone ve iPad modelleri

iOS 9 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3 ve iPod touch 5 alıyor.

iOS 9 nasıl yüklenir?

iOS 9 güncellemesini; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. iTunes üzerinden güncellemek için ise iPhone ve iPad'inizi PC'ye bağlamanız ve güncellemeleri denetle demeniz yeterli olacaktır.iOS 9 Çıktı, iOS 9'un özellikleri ne? Nası İndirilir? - (iOS 9 İNDİR, YÜKLE)

iOS 9 ile başta proaktif Siri ve Haberler uygulaması olmak üzere birçok yeniliği sunmaya başlayacak olan Apple, bu kez kullanıcılarına kötü bir sürpriz yapmayacak. Zira iOS 9'un 1.3 GB'lık boş depolama alanı gerektireceği belirtiliyor. Şirketin geçtiğimiz yıl aynı dönemde yayınladığı iOS 8'in, 4.58 GB'lık depolama alanına ihtiyaç duyması en çok şikayet edilen konulardan biri olmuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...