iPhone'dan daha pahalı saat geliyor! Apple Watch 8 özellikleri ve fiyatı

Düzenleyen:
iPhone'dan daha pahalı saat geliyor! Apple Watch 8 özellikleri ve fiyatı

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji devi Apple bugün akşam saat 20.00'de başlayacak etkinlik ile yeni akıllı cihazlarını tanıtacak. iPhone 14'ün gölgesinde geçmesini beklediğimiz tanıtımda dikkat çekici bir ürün daha duyuruluacak; Apple Watch 8. Peki, Apple'ın yeni akıllı saatlerinin özellikleri ve fiyatı nasıl olacak?

Teknolojiye yön veren şirketler son yıllarda giyilebilir akıllı cihaz piyasasında da sıkı bir rekabete girdi. Akıllı saatler, akıllı bileklikler ve kablosuz kulaklıklar giyilebilir cihaz piyasasının hakimi olurken, Apple, Samsung, Xiaomi gibi onlarca şirket telefonlar kadar bu cihazlara da önem veriyor. 

Giyilebilir teknoloji ürünlerinin özelliklerine her geçen gün yenilikler eklenirken, Apple'ın akıllı saat satışlarında diğer şirketleri geride bıraktığı ortaya çıktı. Counterpoint Research araştırma şirketinin yeni raporuna göre, Apple yılın üçüncü çeyreğinde akıllı saat pazarının yüzde 29'luk satış payını elinde bulundurdu. 

APPLE WATCH PRO'YA REKOR FİYAT BİÇİLDİ

Apple dünya genelinde akıllı saat satışlarında birincilik koltuğunu bırakmazten piyasaya yeni bir modeli daha sürmeyi planlıyor. Yeni Apple Watch (8) serisinde şirketin Watch Pro ile daha büyük bir ekran sunacak. Ayrıca daha düz kenarlara sahip olması beklenen yeni modelin, ekranında da daha düz bir tasarım benimseyecek. 

Apple Watch Pro modelinin dayanaklılık açısından öne çıkacağı söyleniyor ve darbelere karşı daha dayanıklı olması için titanyum metal alaşımıyla üretileceğine yönelik sızıntılar mevcut. Ayrıca Watch Pro'nun 47 mm çerçeve ile geleceği de beklentiler arasında. 

Fiyatına gelecek olursak Apple Watch Pro'nun 999 dolardan satışa sunulması bekleniyor. Bu, 799 dolar ve 899 dolar başlangıç fiyatına sahip olması beklenen iPhone 14 ve iPhone 14 Max'ten bile daha yüksek fiyatlı olacağı anlamına geliyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...