Meta, Android için bir Threads beta programını yayınladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meta, Android için bir Threads beta programını yayınladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Threads platformu için Meta, beta test programlarını başlatıyor. Android cihazlar için Threads'ın beta programı başlatılırken, iOS kullanıcılarının yeni özellikleri denemek için beklemesi gerekecek.

Android kullanıcıları yakında Elon Musk'ın büyük tepkisini çeken yeni Twitter rakibi Meta Threads'in yaklaşan özelliklerine kısa bir göz atabilecek. Çünkü Meta, Instagram'a sıkı sıkıya bağlı olan Threads'ın Android beta programını başlattı. Bir Meta mühendisi, platformda "son teknolojide yaşamayı seven Android kullanıcılarının" tanımlamasını kullanarak, uygulamanın beta sürümüne kayıt yapılabileceğini söyledi. 

Engadget'in haberine göre, Threads platformunun henüz iOS beta programına ilişkin bir açıklama ise yok.

Henüz Android uygulamasının beta sürümleri mevcut görünmese de, platformda hala istenen özelliklerin uzun bir listesi bulunmadığından program cazip olabilir. Bunlar arasında etiketler, doğrudan mesajlar, tam bir web sürümü, kronolojik ana sayfa akışı, takip edilen kişilerin paylaşımlarını gösteren bir zaman akışı, Instagram hesabınızı silmeden profilinizi silme işlevleri yer alıyor.

DAHA FAZLA VERİ TOPLAYABİLİR

Öte yandan, beta yazılımı genellikle hatalarla birlikte gelir. Tıpkı diğer sosyal medya ağlarında olduğu gibi. Ayrıca Meta, beta test programında daha fazla veri toplayabilir. Zira beta programının davetiyesinde "Uygulamayı kullanımınızla ilgili belirli veriler toplanacak ve uygulamayı iyileştirmeye yardımcı olmak için geliştiriciyle paylaşılacaktır" yazıyor.

Eğer Threads'a gelecek en yeni özellikleri ilk önce deneyimleyen kişilerden olmak istiyorsanız beta programına kaydolabilirsiniz. Bu arada, beta programına kaydolanlar bir bekleme listesine alınmayacak. Android cihazı olan herkes programa girebilir ve yeni özellikler sunuldukça test edebilir. 

(Kaynak: Engadget) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...