PC oyuncularına müjde! Diablo IV kısa süreliğine ücretsiz oldu

Düzenleyen: / Kaynak: X (Twitter)
- Güncelleme:
PC oyuncularına müjde! Diablo IV kısa süreliğine ücretsiz oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / X (Twitter)

Blizzard popüler oyunu Diablo IV için eşsiz bir fırsat sundu. Geçen hafta Xbox kullanıcıları için ücretsiz olan oyun, şimdi ise hafta sonu boyunca PC oyuncuları için bedava oldu.

Geçtiğimiz hafta Xbox sahiplerine Diablo IV'ü ücretsiz oynama şansı sunan Blizzard, bugünden itibaren aynı fırsatı PC sahipleri için de sunmaya karar verdi. 30 Ekim tarihine kadar platformdaki oyuncular aksiyon RPG'sinin içeriğine herhangi bir ücret ödemeden erişebilecek.

DİABLO IV İÇİN YÜZDE 25 İNDİRİM FIRSATI!

Bu hafta sonu boyunca ücretsiz olan Diablo IV, aynı zamanda satın almak isteyen oyuncular için kaçırılmayacak yüzde 25'lik bir indirimle karşımıza çıkıyor. Oyunun standart versiyonu 1.729 TL'den 1.296,75 TL'ye düşerken, Digital Deluxe Edition sürümü 2 bin 219 TL'den 1.664,25 TL etiketiyle listeleniyor. Son olarak Ultimate Edition paketi 2 bin 459 TL'den 1.844,25 TL'ye düşüyor. Bu kampanya 1 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Blizzard, Diablo IV'e hiçbir ücret ödemeden göz atmak isteyen herkesin bazı kısıtlamalarla uğraşmak zorunda kalacağını açıkça belirtiyor. Bunların arasında oluşturulan karakterlerin hiçbirinin 20. seviyeyi geçememesi de yer alıyor. Üstelik kampanya, oyunun Steam versiyonunda bulunmuyor. Şu anda bu fırsat sadece Battle.net için geçerli durumda.

PC oyuncularına müjde! Diablo IV kısa süreliğine ücretsiz oldu

DİABLO IV NASIL ÜCRETSİZ İNDİRİLİR?

30 Ekim tarihine kadar Battle.net platformu üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Blizzard Entertainment oyunu Diablo IV eşsiz bir fırsatla oyuncuların karşısına çıkıyor. Diablo IV'ü bedava indirmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

  • Battle.net web sitesine gidin ve hesabınıza giriş yapın.
  • "Oyunlardan" bölümüne gidin ve "Diablo IV"ü bulun.
  • "Oyun İndir" düğmesine tıklayın.
  • İndirme işlemini başlatmak için "İndir" düğmesine tıklayın.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: X (Twitter)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...