WhatsApp, yapay zeka ile aramalarınızı kolaylaştıracak!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
WhatsApp, yapay zeka ile aramalarınızı kolaylaştıracak!

Teknoloji Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meta, belirli ülkelerde WhatsApp için sınırlı Meta AI testini gerçekleştiriyor. ABD'de sınırlı kullanıcının gerçekleştirdiği test aşamasından sonra Meta AI bu hizmeti sunduğu ülkeleri genişletiyor.

WhatsApp beta 2.24.7.14 güncellemesinde platformun arama çubuğunu kullanarak Meta AI'ı kullanarak sorgu yapılabiliyor. Bu özellik, kullanıcıların arama arayüzünden Meta AI ile kullanıcı etkileşimini kolaylaştırmak için tasarlanmış durumda. Bu özellik aynı zamanda bilgiye erişim sürecini de geliştirecek ve kullanıcıların farklı uygulamaları kullanmalarına gerek kalmayacak.

WhatsApp, yapay zeka ile aramalarınızı kolaylaştıracak! - 1. Resim

WABetaInfo'nun haberine göre bu test iOS ve Android kullanıcılarının son sürümü yüklediğinde uygulamalarına gelmekte.

Meta şu anda belirli ülkelerde bu uygulamayı İngilizce olarak entegre etmiş durumda. Bunun haricinde Hindistan, Meta sohbet robotuna kolayca erişmek için üst uygulama çubuğunu kullanarak alternatif bir giriş noktasına sahip. 

Bu entegrasyon WhatsApp'da bulunan mesajlarınıza erişimi olmadığı için mesajlarınıza erişemeyecek. Kullanıcıların arama çubuğuna yazdıkları her zaman gizli kalacak ve Meta AI sohbet robotuna topluluk kurallarını ihlal edecek bir kelime yazılmadığı sürece Meta AI ile paylaşılmayacak. 

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...