WhatsApp'tan yeni özellikler: Emojiler daha eğlenceli hale geliyor ve tasarım değişiyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp'tan yeni özellikler: Emojiler daha eğlenceli hale geliyor ve tasarım değişiyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, sık sık yeni özellikler getirerek kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor. WhatsApp, emojileri daha eğlenceli hale getirecek bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik, birçok sosyal medya ve haberleşme platformunda yer alsa da WhatsApp için ilk olacak.

WABetaInfo'nun bugün paylaştığı habere göre WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu yeniliğe göre uygulama içinde gönderilen emojilerin artık hareketli seçenekleri de olacak. Hareketli emojiler ile WhatsApp kullanıcıları, duygularını karşı tarafa daha iyi iletecek. Ek olarak bu özellik sayesinde mesajlaşmak da daha eğlenceli hale gelecek. Hareketli emoji özelliği, ilk olarak WhatsApp masaüstü sürümünde ortaya çıktı. Şu anda ise geliştirilme aşamasında yer alıyor. Kararlı sürümlere ne zaman geleceği şimdilik belli değil.

Öte yandan bu özellik, WhatsApp'ın en büyük rakibi olan Telegram'da uzun süredir yer alıyor. Fakat belirtmek gerekiyor ki aynı amaçla hizmet veren rakip platformlar, birbirinden devamlı olarak özellik kopyalıyor. Bu durum, rekabeti artırırken ek olarak kullanım deneyimini de iyileştiriyor.

WHATSAPP IOS İÇİN YENİ ARAYÜZ DE TEST EDİYOR

Bunun dışında WhatsApp, iOS sürümü için yukarıdaki görselde de yer aldığı gibi Ekran Kilidi'nin yeni arayüzünü test ediyor. Yeni tasarımda Face ID ile giriş yapın yazısı dışında ayrıca bu özelliğin simgesi de bulunuyor. Kullanıcılar, bu sayede istenileni anlayarak daha hızlı giriş yapabilir. Yenilik, iOS 23.7.0.74 için Beta güncellemesinde ortaya çıktı. Kararlı sürüme ise kısa süre sonra gelmesi bekleniyor.

WhatsApp'tan yeni özellikler: Emojiler daha eğlenceli hale geliyor ve tasarım değişiyor!

WhatsApp bir de iOS sürümü için yenide tasarlanmış bir medya seçme aracını test ediyor. Bu yeni tasarımda WhatsApp kullanıcıları, göndermeden önce hangi medyaları seçtiğini görecek. Fonksiyon, iOS için WhatsApp Beta 23.7.0.77 sürümünde test ediliyor. Yeni özellikler, anlık mesajlaşma platformunun kullanımı ve arayüzü için yenilikler sağlayacak.

(WABetaInfo)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...