WhatsApp'tan yeni tasarım: Modern tarza geçiş yapacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp'tan yeni tasarım: Modern tarza geçiş yapacak

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, tasarımında değişiklikler yapmaya devam ediyor. Yeni tasarım estetik açıdan daha modern hale gelirken aynı zamanda tamamlayıcı bir görünümle de gözleri daha az yoracak.

WABetaInfo tarafından bugün paylaşılan habere göre WhatsApp uygulama arayüzünde değişiklik yapmak içi çalışıyor. Play Store'da bulunan Android için WhatsApp beta 2.23.12.17 güncellemesine göre uygulamanın üst kısımda yer alan araç çubuğu değişecek.

ANDROID WHATSAPP'IN ÜST ÇUBUĞU, TAMAMEN SİYAH OLACAK

Blog yazısına göre Android WhatsApp uygulamasında üst kısımda yer alan araç çubuğu, tamamen siyah hale gelecek. Bu sayede alt kısımda listelenen sohbetler ve üst kısımda yer alan araç çubuğu bir bütün halinde olacak.

WhatsApp'tan yeni tasarım: Modern tarza geçiş yapacak

Tamamen karanlık temaya geçecek WhatsApp üst çubuğu, Material Design 3 tarzıyla daha uyumlu hale gelecek. Modern tasarımın yanında ayrıca tamamen karanlık olduğu için de Android WhatsApp kullanıcılarının gözünü artık yormayacak.

Henüz test aşamasında olan yenilik, WhatsApp kullanıcıları tarafından oldukça kullanışlı bulundu ve sevildi. Yeniliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor. Öte yandan bazı WhatsApp kullanıcıları ise Android WhatsApp'a da iOS arayüzünün birebir gelmesi gerektiğini savunuyor.

WhatsApp ek olarak geçen hafta Sohbet Kilidi özelliğini de herkes için yayınladı. Sohbet Kilidi özelliği, sohbet ve medyaların gizli tutulmasına yardımcı oluyor. WhatsApp'tan alınan mesajları okumak veya mesaj göndermek için telefonunuzun parolası, Face ID (yüz tanıma) ya da parmak izi gibi cihaz kimlik doğrulama yöntemlerini kullanarak sohbetlerin kilidini açmak gerekiyor.

(Kaynak, WABetaInfo)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...