Xiaomi merakla beklenen MIUI 14 güncellemesini iki popüler telefon için yayınladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Xiaomi merakla beklenen MIUI 14 güncellemesini iki popüler telefon için yayınladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Xiaomi, iki akıllı telefon modeline yeni arayüz güncellemesini sundu. Bu modellerin popüler telefonlar olan Xiaomi 11T ve Poco F4 olduğu açıklandı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Apple ve Samsung ile birlikte dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon markası. Merkezi Çin’den Türkiye’ye ve ABD’ye kadar Xiaomi telefonlar geniş bir kullanıcı yelpazesine sahip. Elbette bunda Xiaomi’nin nispeten uygun fiyatlı modellerden Premium yani pahalı telefonlara kadar çeşitli modeller çıkarması etkili. Ayrıca gelişmiş kamera özellikleri ve üst seviye işlemcileri kullanması da tüketicileri cezbediyor.

XIAOMI 11T VE POCO F4'E MIUI 14 GÜNCELLEMESİ

Son olarak, Çinli teknoloji şirketi, Xiaomi 11T ve Poco F4 akıllı telefon modelleri için Android 13 tabanlı MIUI 14 kararlı güncellemesini yayınladı. 11T güncellemesi, MIUI 14.0.3.0 TKWMIXM ürün yazılımı sürümüyle gelirken, Poco F4 güncellemesi, MIUI 14.2.0 TLMEUXM ürün yazılımına sahip. Her ikisi de yaklaşık 3,5 GB'lık bir indirme gerektiriyor.

Bununla birlikte, MIUI 14 sunumu şu anda Mi Pilot programına kayıtlı kullanıcılara özel. Şu anda yeni güncelleme dünya çapında 11T telefonlar için gönderilmeye başlandı ancak Poco F4 modelleri için yalnızca Avrupa’ya özel bir dağıtım mevcut.

Güncelleme, Aralık 2022 Android güvenlik yaması ve MIUI 14 özellikleriyle birlikte geldi.

(GSMArena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...