Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadınlar ofise döndü, ruj satışları patladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Kadınlar ofise döndü, ruj satışları patladı

TÜRKİYE Haberleri  / Haber Merkezi

Koronavirüs salgını sebebiyle insanların evlerine çekilmesi ve evden çalışmasıyla İngiltere’de ruj satışlarında büyük düşüş yaşanmıştı.

 Normalleşmeye doğru gidiş sebebiyle ülkede tedbirler gevşetildi ve insanlar ofislerine döndü.

Kadınların ofiste çalışmaya başlamasıyla ruj satışlarında patlama yaşandı. İngiltere’nin ünlü ruj markası No 7, nisan ve haziran aylarında satışlarda yüzde 61 artış olduğunu bildirdi. Bu süre, karantinanın kademeli olarak kaldırıldığı döneme işaret ediyor.

SATIŞLAR DAHA DA ARTACAK

Kozmetik firmaları, bugün tam normalleşmenin ilan edilmesi beklenen ülkede gece kulüplerinin açılması ve maske mecburiyetinin gevşetilmesiyle ruj satışlarında daha da fazla artış olacağını tahmin ediyor. No 7 yöneticilerinden Grace Vernon, "Ruj ve dudak parlatıcılarında yeni bir satış patlaması bekliyoruz. Kadınlar, maskeleri tarafından örtülmeden veya maskelerine bulaşma endişesi yaşamadan rahatça ruj kullanabilecek” dedi.

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...