HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kartavin Dağı bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kartavin Dağı bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
Terörist Etkisiz, , Haber

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Eren-15 Operasyonu kapsamında, Ağrı'nın Patnos ilçesinde aralarında sözde eyalet sorumlusunun da bulunduğu 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Terör örgütünün Doğu Anadolu ve Karadeniz'e sızma girişimleri engellendi. Aralarında terör örgütü tarafından yeni görevlendirilen sözde Erzurum eyalet sorumlusunun da bulunduğu 3 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Eren-15 Operasyonu kapsamınd bugün, Ağrı-Patnos ilçesi Kartavin Dağı bölgesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca müşterek gerçekleştirilen Jandarma İHA - SİHA destekli operasyonda; aralarında terör örgütü PKK tarafından yeni görevlendirilen sözde Erzurum eyalet sorumlusunun da yer aldığı 3 örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilirken, terör örgütünün Doğu Anadolu ve Karadeniz’e sızma girişimleri engellenmiş oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, eylem arayışındaki PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonların devam ettiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...