"Yıkım önce isteyenlerin evinde başlayacak "

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
"Yıkım önce isteyenlerin evinde başlayacak "

Ekonomi Haberleri  / İHA

Bakan Erdoğan Bayraktar, istemeyenlerin evinde kentsel dönüşüm yapmayacaklarını söyledi.

Adana'da kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin startını veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, öncelikle isteyen vatandaşların evinden başlayacaklarını bildirdi. Seyhan Belediyesi'nin TOKİ iş birliği ile inşa ettiği 'Seyhan Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katılan Bayraktar, Türkiye'nin bulunduğu konumda yaşadığı en büyük problemin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekerek, "İstemeyen vatandaşın evinde kentsel dönüşüm yapmayacağız. Öncelikle isteyenden başlayacağız. Yaygara koparanlar var, bunlar bana göre hainlik yapıyor.

##tgvideo##

Bu milletin çocuklarının geleceğiyle oynuyor. Biz istiyoruz ki bir afet olduğu zaman o afet yıkacak bina bulmasın. En azından yıkacak binanın içerisinde canlı olmasın" diye konuştu. Bayraktar, kentsel dönüşüm işine herkesin dört elle, sekiz elle sarılması gerektiğini ifade ederek, "Bu iş bir hükümetin, bir devletin, bir bakanlığın, bir valiliğin yapabileceği bir iş değil, yapılması gereken de bir iş değil. Topyekün halkın sempatisini, halkın ilgisini bu işle ilgili tüm aktörleri bu işin içine çekmek gerekir. Açık gözlere karşı mutlaka direnmemiz lazım" dedi. nbsp;

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...