Sözün bittiği yer

Sözün bittiği yer

BASKETBOL Haberleri

Spor sahalarındaki şiddet Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'ne de sıçradı. Taraftarlar birbirine girdi, polis biber gazı sıkınca oyuncular boğulma tehlikesi geçirdi.

Futbol ve basketbolda federasyonların kararı gereği deplasman maçlarına gidemeyen 3 büyük takımın taraftarları, kavga etmek için kendilerine yer bulmakta gecikmedi. Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında G.Saray ile Beşiktaş arasında Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma, taraftarların arasında çıkan kavganın büyümesi ve salona sıçramasıyla durdu. Polis olaylara biber gazı ile müdahale etti. Salondan kaçmakta zorluk çeken sporcular boğulmaktan zor kurtuldu.


HESABINI KİM VERECEK?
Maçtan önce taraftarların sahaya girmesi büyük olayların çıkacağının sinyalini vermişti. Yarım saat gecikmeyle başlayan ve 2. periyodun sonunda yaşanan utanç verici olayların ardından G.Saray Takımı Antrenörü Sedat İncesu, "Holiganlık engelli basketboluna da indiyse bu iş bitmiştir. Sporcularımızın başına gelen maddelerin hesabını kim verecek" derken, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, "Sporcularda solunum zorluğu çekenler var. İnşallah bir daha böyle şeyler olmaz" diye konuştu.


MAÇ TATİL EDİLDİ
İkinci çeyreğin bitimine 06:07 kala G.Saray'ın 31-26'lık üstünlüğüyle devam eden derbi, nbsp;taraftarların sahaya attıkları yabancı maddeler sebebiyle durdu. Olaylar büyüyünce karşılaşma hakem kararıyla kaldığı andan itibaren oynanmak üzere ileri bir tarihe ertelendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...