Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!

/ Kaynak: İHA
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Antalya'nın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Antalya'nın 25.01.2014 tarihinde sabah saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen kuvvetli yağışlı sistemin etkisine gireceği bildirildi. nbsp;Açıklamada, "Bu sistem 30.01.2014 Perşembe gününe kadar etkisini devam ettirecektir. Kuvvetli yağışlı sistemin yer yer sel ve taşkınlara neden olacağı tahmin edilmektedir. Yağışla birlikte rüzgarın da güney yönlerden 60-90 km/saat hızla esmesi beklenmektedir. Kuvvetli yağışın ve zaman zaman fırtına ve kuvvetli fırtına şeklinde esecek rüzgarın neden olabileceği sel, ani taşkın, yıldırım düşmesi, dolu, çatı uçması, hortum gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...