Ankara’da araç kontrolünü kaybeden sürücü 20 metre uçtu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara’da araç kontrolünü kaybeden sürücü 20 metre uçtu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara Keçiören’de direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü, Kuzey Yıldızı Gençlik Merkezi’nin bahçesine uçtu. Kazada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara Keçiören ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan Günebakan sokakta saat 06.00 sularında Keçiören istikametinde seyreden ismi henüz belirlenemeyen bayan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek aracı ile yaklaşık 20 metre yükseklikten uçtu. Kazada taklalar atarak parçalara ayrılan otomobil sürücüsü yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücü, olay yerine gelen ambulans ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi Kuzey Yıldızı Gençlik Merkezi’nin bahçesine uçan araç kullanılamaz hale geldi. 
Polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Ankara’da araç kontrolünü kaybeden sürücü 20 metre uçtu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...