Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir’de uyuşturucu tacirlerine operasyonda 2 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
İzmir’de uyuşturucu tacirlerine operasyonda 2 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

​İzmir’in Çeşme ilçesinde polisin uyuşturucu tacirlerine düzenlendiği operasyonda gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede bulunan B.G. ve E.T. isimli 2 kişinin gençlere uyuşturucu madde sattığına ve F.Y. isimli şahsın ise ikametinde yüklü miktarda uyuşturucu madde sakladığına yönelik bilgiler aldı. 25-26 Şubat tarihlerinde vakit kaybetmeden operasyona başlayan ekipler, yapılan çalışmalar neticesinde 305 gram esrar ele geçirdi. İlçede uyuşturucu madde sattıkları belirlenen B.G. ve E.T. isimli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İkametinde uyuşturucu madde bulunan F.Y.'nin ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...