Millî sporcularımız yaşlıların hizmetinde

Millî sporcularımız yaşlıların hizmetinde

YAŞAM Haberleri

Düzce’de Muaythai Millî Takımı’nın 4 sporcusu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü kişilerin yardımına koşuyor.

Düzce Belediyesinden özel kıyafet ve dezenfektan temin eden sporcular, isteyen yaşlıların evlerini dezenfekte etmeye, kendilerinden isteklerini de hızlı şekilde yerine getirmeye başladı. Muaythai Millî Takım Antrenörü Muhammet Bişgin “Bizler gençler olarak ihtiyaçlarımızı dışarıya çıkıp karşılıyoruz ama 65 yaş üstü yaşlılarımız hem yasaktan ötürü hem de yaşlılıktan dolayı dışarıya çıkamıyorlar. İsteyen yaşlılarımızın evlerine özel kıyafetlerle girip dezenfekte yapıyor, uzaktan sohbet ediyoruz. Hem bilinçlendirme çalışması yapıyor hem de ihtiyaçları varsa gidip alıyoruz. Sporcularımız burada olmaktan, onlara hizmet etmekten çok mutlu. Hem onlar mutlu oluyor hem de biz mutlu oluyoruz” dedi. Yaşlıların evde kaldıkları için vücutlarının hareketsiz kaldığını ifade eden Bişgin, “Bizler de vatandaşlara spor yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz ve birkaç hareketle vücutlarının çalışmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...