Film gibi operasyon!

Düzenleyen:
Film gibi operasyon!

YAŞAM Haberleri

Silahla bir kişiyi yaralayıp eve kapanan şahıs, özel harekat polisleri tarafından 5 saat süren film gibi bir operasyonla etkisiz hale getirildi.

Kayseri'de meydana gelen olayda, Haluk T. isimli şahıs öğle saatlerinde otomatik av tüfeği ile ateş ettikten sonra bir kişiyi yaralayıp kendini eve kapattı. Çevredeki vatandaşlar tarafından ihbar edilen şahsı ikna etmek üzere gelen polis 5 saat süren bir operasyona imza attı. Psikoloğun da hazır bulunduğu operasyonda Haluk T.'nin ikna olmaması üzere özel harekat polisi, koçbaşı ve ses bombası kullandı. Adeta aksiyon filmlerini aratmayan operasyon Haluk T.'nin etkisiz hale getirilmesiyle son buldu. 

Film gibi operasyon!

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI
Polisin ikna çağrılarına uymayarak etrafa tehditler savuran Haluk T. için operasyon kararı alan polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapattı. Evin bulunduğu sokağa kirpi ile giren özel harekat polisleri, kalkanlarla evin kapısına yaklaşarak koçbaşı yardımı ile demir kapıyı kırdı. Şahsın kapının arkasına destek yapması nedeniyle içeriye giremeyen özel harekat polisleri, içeriye ses bombası atarak müdahale etti. Bombanın büyük bir gürültü ile patlamasının ardından pencereden dumanlar yükseldi. Kaçamayacağını anlayan Haluk T., teslim olacağını söyledi. Özel Harekat polisleri silahını bırakan Haluk T.’yi kıskıvrak yakalayarak, etkisiz hale getirdi. Evden çıkarılan Haluk T., ambulansa konularak ilk tedavisi yapıldı. Gözaltına alınan Haluk T. hakkında işlem başlatılırken, mahalle halkı rahat bir nefes aldı.

Film gibi operasyon!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...