Saklambaç oynayan çocuk asansör boşluğuna düştü

Düzenleyen:
Saklambaç oynayan çocuk asansör boşluğuna düştü

YAŞAM Haberleri

Çocukların saklambaç oyunu feci bir şekilde bitti. 4 katlı inşaatı kendilerine oyun yeri olarak seçmişlerdi aralarından biri asansör boşluğuna düştü, durumu da ağır...

Haber Karabük'ten geldi, saklambaç oynayan çocuklar aralarından bir arkadaşını ararken korkunç bir manzarayla karşılaştı. Olay, 100. Yıl Mahallesi 1009. Sokak'ta 4 katlı inşaatta meydana geldi. 10 yaşındaki Ramazan Başkaya arkadaşları ile saklambaç oynadığı sırada ortamında karanlık olmasından dengesini kaybederek 5 metre yükseklikten asansör boşluğuna düştü.
Saklambaç oynayan çocuk asansör boşluğuna düştü
Arkadaşları kanlar içinde buldu
Kanlar içerisinde kalan küçük Ramazan arkadaşları tarafından bulundu.  Çocuklar durumu anından ailesine haber verdi. Olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı çocuk Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu ağır
Tedavi altına alınan talihsiz çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...