Kayıp kadın boğazı kesilmiş halde bulundu

Düzenleyen:
Kayıp kadın boğazı kesilmiş halde bulundu

YAŞAM Haberleri

Maltepe'de Başıbüyük Barajı'nın yanındaki yeşillik alanda boğazı kesilmiş bir kadına ait ceset bulundu. Cesedin kayıp ilanı verilen 37 yaşındaki Ş. B.'ye ait olduğu öğrenildi.

Maltepe Başıbüyük Barajı yakınında meydana gelen feci olayda, baraja balık tutmaya gelen vatandaşlar yarı çıplak halde hareketsiz yatan kadını gördükleri gibi durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede 37 yaşındaki Ş. B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Boğazı kesilerek öldürülmüş
Kadının boğazının kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kadın için kayıp ilanı verilmiş
Öte yandan talihsiz kadının ailesi tarafından arandığı ve hakkın kayıp ilanı verildiği ortaya çıktı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro ekipleri, olayla ile ilgili kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.




 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...