Tekirdağ'da sahte içki kabusu: Can kaybı 9'a yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Tekirdağ'da sahte içki kabusu: Can kaybı 9'a yükseldi

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içkiden 1 kişinin daha hayatını kaybetmesi ile can kaybı 9'a yükseldi. 10 kişinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içki kabusu yaşanıyor. Zehirlenme şüphesiyle Çorlu Devlet Hastanesi'ne 25 kişi başvurdu. Son olarak hastanede tedavi gören Levent E'.'nin hayatını kaybetmesiyle sahte içkiden ölenlerin sayısı 9’a yükseldi, 10 kişinin ise yoğun bakımdaki tedavileri sürüyor.

6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Metil alkol zehirlenmesi nedeniyle hastaneye başvuranların ifadelerinden yola çıkan polis, sahte içki satılan büfeleri tek tek tespit ederek operasyonlar düzenlemiş, bir büfede 27 litre sahte içki ve 30 bin dolu makaron ele geçirilmişti. İçki yapımında kullanılan alkollere el koyulmuş ve toplam 6 kişiyi gözaltına almış, adli mercilere sevk edilen bu kişiler tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...