Meteoroloji'den İstanbul için turuncu kodlu uyarı

Düzenleyen:
Meteoroloji'den İstanbul için turuncu kodlu uyarı

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji son dakika haberleri: İstanbul ve çevre illeri için turuncu ve sarı kodlu uyarı yapıldı. Yarın sabah günün ilk saatlerinden itibaren İstanbul, Sakarya, Bursa ve Kütahya çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, dolu yağışının da ihtimaller dahilinde olduğu belirtildi.

6 Temmuz 2021 hava durumu raporu açıklandı. Meteoroloji'den yapılan son dakika değerlendirmelerine göre; yarın günün ilk saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bolu ve Kütahya’da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

İSTANBUL İÇİN 'TURUNCU' KODLU UYARI

Meteoroloji, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı İstanbul için 'turuncu kodlu' uyarı verdi. Gök gürültülü sağanak beklentisinin yanı sıra dolu yağışı da görülebileceği belirtildi. Bugün İstanbul'da yer yer etkili olan yağmur, yarın ve çarşamba kentin genelinde etkisini sürdürecek. Yarın etkili olan yağışların sabah 04.00'te başlayıp gün sonuna kadar sürmesi bekleniyor. 

MGM'den yapılan son değerlendirmelere göre; yarın özellikle yurdun kuzeybatı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. 

Meteoroloji'den İstanbul için turuncu kodlu uyarı

10 İL İÇİN 'KUVVETLİ YAĞIŞ' UYARISI

Yarın sabahın ilk saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bolu ve Kütahya’da beklenen sağanak yağışın yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

Kuvvetli yağışların meydana getirebileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı da uyarı da bulunuldu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...