Korkunç cinayet: Uzman çavuş, nişanlısı tarafından öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Korkunç cinayet: Uzman çavuş, nişanlısı tarafından öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Kağıthane’de nişanlısıyla birlikte yaşayan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda görevli 26 yaşındaki Topçu Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım, tartışma yaşadığı 30 yaşındaki nişanlısı tarafından 3 el ateş edilerek öldürüldü. Cinayetin ardından katil zanlısı kadın, Kağıthane polisi tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Kağıthane Seyrantepe’de meydana geldi.

ÖNCE TARTIŞTI, SONRA 3 EL ATEŞ ETTİ
Edinilen bilgiye göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda görevli Topçu Uzman Çavuş rütbesindeki Zeynel Yıldırım (26), bir süre önce nişanlısı Gizem E. (30) ile birlikte yaşamaya başladı. Evlilik hazırlığı yapan çiftin arasında zamanla şiddetli geçimsizlik başladı.

Yıldırım ve nişanlısı, evden çıktıkları esnada kavga etmeye başladı. Kavga esnasında Gizem E., nişanlısı Yıldırım’ın beylik tabancasını alarak 3 el ateş etti.

Olayın ardından Yıldırım, vücüduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Kısa sürede olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, Gizem E.’yi etkisiz hale getirip tabancaya el koydu.

Ağır yaralı Zeynel Yıldırım, yapılan ilk müdahalenin ardından Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından gözaltına alınan Gizem E., hastanede sağlık kontrolünden geçirildi, daha sonra adli işlemleri yapılmak üzere Çeliktepe Şehit Bestami Şeker Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

KADIN GÖZALTINA ALINDI
Binaya gelen Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Büro Amirliği ekipleri, saldırının yaşandığı katta inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından 3 adet kovan ve 1 adet mermi, delil torbasına konularak incelenmek üzere emniyete götürüldü.

"BENİ ALDATTIĞINI ÖĞRENDİM"
Emniyette ifadesi alınan Gizem E.’nin Zeynel Yıldırım ile 8 ay önce internet üzerinden tanıştıkları öğrenildi. O dönemde Samsun’da yaşayan Gizem E. ve Zeynel Yıldırım, İstanbul’a gelip aynı evde kalmaya başladı.

Gizem E.’nin ifadesine göre Zeynel Yıldırım, kendisine şiddet uygulamaya başladı. Daha sonra Zeynel Yıldırım’ın kendisini aldattığını ve başkasıyla nişanlanmayı planladığını öğrenen katil zanlısı kadın, intihar etmeye karar verdi. Polisin incelemeleri sonucu Gizem E.’nin evde bıraktığı intihar notu bulundu.

İNTİHAR NOTU BULUNDU
Zanlının yazdığı belirlenen notta, “Bundan bir hafta önce bana tokat atarak boğazımı sıktı. Ağzımdan köpükler geldi. Daha sonra da beni darp etti. Vücudumda morluklar oluştu. Görüntüleri arkadaşım H. ve Ş.’ye gönderdim. İlişkimiz Kasım 2020’de başlamıştı. Bir yola girmiştik. Sorunlar yaşamıştık. Bu süreçte beni darp etti, aşağıladı. Daha sonra beni aldattığını öğrendim. Çok konuştuk, uyardım ama düzelmedi. Her şeyin sorumlusu Zeynel’dir. Ş. Abla beni affet” ifadelerinin yer aldığı öğrenildi.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Gizem E., adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...