Saçlarınıza yazın daha hassas davranın

Saçlarınıza yazın daha hassas davranın

YAŞAM Haberleri

Aşırı güneş, saçların zayıflayıp kurumasına sebep olurken bir de havuz ve deniz suyu ile temas eden saçların yıpranması kaçınılmaz oluyor. Bu sebeple yaz aylarında saç bakımına ekstra önem vermeniz gerek.

DUYGU YILMAZ

Yoğun klorlu ya da tuzlu suya maruz kalan saçlar matlaşır bunun önüne geçmek için ise saç tipinize uygun doğru şampuanı bulmalısınız. Kremli şampuanlar ise tarama kısmında işinizi kolaylaştıracaktır. Çok sıcak su ile saçları yıkamak da kuru ve mat görünümü destekler bu yüzden saçlarınızı ılık su ile yıkamalısınız. Yazın saçlarınızda ısıya da veda edin. Islak saçlarınızı ısı kırar ve yıpratır. Nemini havluyla alıp kurutmak için sıcak havadan yararlanabilirsiniz. Düzleştirici ya da maşa kullanacağınızda öncesinde koruyucu bakım kreminden yararlanarak yüksek ısının zararından korunun. Saçlarınızda boya varsa saç maskeleriyle de tanışma vaktiniz gelmiş demektir.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...