Kavga ihbarına giden bekçilere silahlı saldırı: 1 şehit, 1 yaralı

Kavga ihbarına giden bekçilere silahlı saldırı: 1 şehit, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'da kavga ihbarı ihbarı üzerine olay yerine giden bekçiler silahlı saldırıya uğradı. Olayda 1 bekçi şehit olurken diğeri de yaralandı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kavga ihbarı üzerine bölgeye bekçi sevk edildi. Müdahale için olay yerine giden iki bekçi silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 31 yaşındaki Gökşen Koşal şehit düştü.

Olay, Karadeniz Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. Vatandaşların kavga olduğu ihbarı üzerine bölgeye bekçiler sevk edildi. Olay yerine giden bekçiler, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan bekçiler Gökşen Koşal ile Fırat Doğan ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Gökşen Koşal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Doğan'ın tedavisi devam ediyor.

ÖZEL HAREKATTAN OPERASYON
Özel harekat polisleri, mahallede güvenlik tedbiri aldıktan sonra operasyon başlattı. Şüpheli N.S. gözaltına alındı. Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, olayın ardından hastaneye geldi.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...