Kına gecesini kana buladılar: Kemancıya maganda kurşunu

Düzenleyen:
Kına gecesini kana buladılar: Kemancıya maganda kurşunu

YAŞAM Haberleri

Amasya'da kına gecesine giden kemancı mesleğini icra ettiği anda bir magandanın etrafa sıktığı kurşunların hedefi olarak yaralandı.

Amasya'da kına gecesi kana bulandı. Müzisyenlerin sahne aldığı esnada etrafa rastgele ateş eden maganda, o esnada keman çalan müzisyeni yaralayarak hastanelik etti.

OMUZUNDAN VURULDU
Organize Sanayi Bölgesi'nde, ses sanatçısı Engin Can'ın da sahne aldığı, bir fabrikanın bahçesindeki kına gecesinde silahla havaya rastgele ateş açılması sonucu sahnedeki keman sanatçısı İsmail Başcanbaz yaralandı. Omzuna kurşun isabet eden Başcanbaz 112 Acil Sağlık ekiplerince Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olaydan önceki gün bir evlat sahibi olduğu belirtilen Başcanbaz'ın tedavisi sürüyor.

MAGANDA KÖYÜN ESKİ MUHTARI ÇIKTI
Çalışma başlatan Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kına gecesine katılanların ifadelerine başvurdu. İnceleme sonucu ilçeye bağlı bir köyün eski muhtarı M.Ü. gözaltına alındı. Zanlı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olay anı görüntülerinde, kına gecesine katılan bazı kişilerin tabancalarla havaya ateş açmaları ve sanatçının yaralanma anı yer alıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...